Robens Footprint Wolf Moon 4XP

Den eksisterende bund på Robens’ familietelte er meget slidstærk, men med dette teltunderlag fra Wolf Moon 4XP kan du yderligere beskytte din teltbund. Dette praktiske teltunderlag er let at installere og er designet til at holde bunden af dit telt ren og beskytte den mod slitage og beskadigelse. Det robuste materiale sikrer, at teltunderlaget holder længe. Med dette teltunderlag kan du nyde friheden med at nyde camping og have et helt nyt niveau af komfort.

DKK kr. 263,00
Robens Footprint Wolf Moon 4XP
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Robens
EAN: 5709388118219
Varenummer (SKU): 5776101095027669 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens Footprint Wolf Moon 4XP

Leder du efter nyt Familetelte udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Robens Footprint Wolf Moon 4XP fra producenten Robens øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Robens Footprint Wolf Moon 4XP er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Robens Footprint Wolf Moon 4XP i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Robens Footprint Wolf Moon 4XP online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5709388118219