Robens Prospector Tarp

Robens Prospector Tarp er den perfekte løsning for de professionelle, der ønsker et slidstærkt, fleksibelt ly for sol og regn. Med sine 210 x 420 cm. er denne store tarp hurtig at slå op og kan enten bruges sammen med et telt som fx Prospector Shanty eller alene. Robens Prospector Tarp giver dig et slidstærkt og fleksibelt ly, du kan stole på.

DKK kr. 1.987,00
Robens Prospector Tarp
5
DKK kr. 2.492,95
kr. 2.708,95
Prospector Tarp
4
DKK kr. 2.492,95
kr. 2.708,95
Prospector Tarp
4
DKK kr. 2.492,95
Prospector Tarp
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RobensEAN: 5709388068149 Varenummer (SKU): 5776101096036215 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens Prospector Tarp

Leder du efter nyt Tarps udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Robens Prospector Tarp fra producenten Robens måske det helt rigtige til dig. Med Robens Prospector Tarp er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Robens Prospector Tarp i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Robens Prospector Tarp på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5709388068149