Robens Searcher

Robens Searcher er en professionel campingstol, der er lavet af et stærkt stålstel og et komfortabelt ryglæn. Benene på stolen kan foldes på midten, så stolen kan pakkes sammen til kun at fylde 50 x 14 x 12 cm og vejer kun 2090 gram. Dette gør Robens Searcher til den perfekte sammenklappelige campingstol til ture til udendørsaktiviteter. Ryglænet er designet til at give længerevarende komfort, og stålet er stærkt nok til at holde dig sikker og støttet. Sædet er lavet af slidstærk og blød materiale, så du kan nyde en komfortabel og uforstyrret oplevelse, når du nyder udendørs.

Robens Searcher
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Robens
EAN: 5709388067814
Varenummer (SKU): 9613602115080539 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens Searcher

Er du på udkig efter nyt Borde & stole udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Robens Searcher fra brandet Robens måske det helt rigtige for dig. Med Robens Searcher er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Robens Searcher i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Robens Searcher på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5709388067814