Robens Spire II

Robens Spire II er en alsidig sovepose fra Robens, der giver krone for krone en fantastisk værdi. Denne sovepose er perfekt til førstegangsfriluftsmennesker, der ønsker at komme ud og nyde naturen uden at skulle bruge et mindre fortjeneste. Robens Spire II er lavet af et slidstærkt stof, der både er vandafvisende og åndbart. Den har også en robust lynlås og et indvendigt lomme til opbevaring. Påfyldemateriale på 600 g/m² sikrer en behagelig nattesøvn, selv når temperaturerne falder. Denne sovepose er perfekt til en weekend i naturen.

DKK kr. 549,00
Robens Spire II
5
DKK kr. 549,00
Robens - Spire II sovepose (Blå)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RobensEAN: 5709388108708 Varenummer (SKU): 5776101097113107 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens Spire II

Leder du efter nyt Soveposer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Robens Spire II fra producenten Robens måske det helt rigtige til dig. Med Robens Spire II er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Robens Spire II i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Robens Spire II på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5709388108708