Robens – Voyager Versa 4 (Grøn)

Robens – Voyager Versa 4 (Grøn) er et stabilt tunneltelt med plads til fire personer. Det er udstyret med det nye, slidstærke yderstof af ripstoppolyester, flade stangkanaler og Yunan aluminiumsstænger, der sikrer et stærkt telt. Denne model har en side- og fordør, der giver adgang til et udvidet indgangsparti, der er ideel til at lagre bagage eller andre personlige ejendele. Som en ekstra bonus er der et stort ventilationsvindue, så du kan holde din plads frisk og fyldt med luft. Med dette stabile og holdbare telt fra Robens, får du ikke kun en rummelig overnatningsløsning, men også et funktionelt design, der vil være en bekvem og bekvem tilstedeværelse på alle dine campingture for 2-4 personer.

Robens - Voyager Versa 4 (Grøn)
5
Robens - Voyager Versa 4-personers Telt
5
Robens Voyager Versa 4
5
Robens Voyager Versa 4 35-40
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Robens
EAN: 5709388102836
Varenummer (SKU): 8757802116695257 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens – Voyager Versa 4 (Grøn)

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Robens – Voyager Versa 4 (Grøn) fra producenten Robens måske det helt rette for dig. Med Robens – Voyager Versa 4 (Grøn) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Robens – Voyager Versa 4 (Grøn) i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Robens – Voyager Versa 4 (Grøn) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5709388102836