Salomon Alphacross 4 GTX Men, black-42 / UK 8 – Vandresko

Europæiske butikker

EUR €119,22
Freizeit Schnürer schwarz Schuhe ALPHACROSS 4 GTX Black/ 42
EUR €119,22
€129,95
male Freizeit Schnürer schwarz Schuhe ALPHACROSS 4 GTX Black/ 42
EUR €119,95
Salomon Alphacross 4 GTX
EUR €126,90
€137,90
Salomon Alphacross 4 GTX Sneakers zwart
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SalomonEAN: 0195751108744 Varenummer (SKU): 10531700100333984 Kategori:

Salomon Alphacross 4 GTX Men, black-42 / UK 8 – Vandresko

Leder du efter nyt Trekking- & løbesko grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Salomon Alphacross 4 GTX Men, black-42 / UK 8 – Vandresko fra producenten Salomon øjensynligt det helt rette til dig. Med Salomon Alphacross 4 GTX Men, black-42 / UK 8 – Vandresko er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Salomon Alphacross 4 GTX Men, black-42 / UK 8 – Vandresko i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Salomon Alphacross 4 GTX Men, black-42 / UK 8 – Vandresko på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

195751108744