Salomon Alphacross 4 GTX Men, olive night-41 1/3 / UK 7,5 – Vandresko

Worldwide butikker

USD $119.99
Salomon Alphacross 4 GTX Waterproof Trail Running Shoes for Men - Olive Night - 8M
USD $119.99
Salomon Alphacross 4 GTX Waterproof Trail Running Shoes for Men - Olive Night - 8M
CHF fr. 144.00
fr. 144.00
Salomon Trailrunningschuh »ALPHACROSS 4 GORE-TEX®«, wasserdicht
CHF fr. 144.00
fr. 144.00
Salomon Trailrunningschuh »ALPHACROSS 4 GORE-TEX®«, wasserdicht
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SalomonEAN: 0195751208581 Varenummer (SKU): 10531700288479609 Kategori:

Salomon Alphacross 4 GTX Men, olive night-41 1/3 / UK 7,5 – Vandresko

Leder du efter nyt Trekking- & løbesko grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Salomon Alphacross 4 GTX Men, olive night-41 1/3 / UK 7,5 – Vandresko fra producenten Salomon måske det helt rette til dig. Med Salomon Alphacross 4 GTX Men, olive night-41 1/3 / UK 7,5 – Vandresko er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Salomon Alphacross 4 GTX Men, olive night-41 1/3 / UK 7,5 – Vandresko i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Salomon Alphacross 4 GTX Men, olive night-41 1/3 / UK 7,5 – Vandresko online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

195751208581