Salomon Blast Jacket Mens, Night Sky

Salomon Blast Jacket Mens, Night Sky er den perfekte jakke til dig der leder efter en åndbar, vind- og vandtæt skijakke til vinterbrug. Jakken har en membran med et vandsøjletryk på 10.000 mm, så det sikrer dig at du er beskyttet mod vand og vind. Derudover er der kræset for detaljerne med praktiske lommer, en elastisk hætte og en høj krave der sikrer dig god komfort. Dette er den ultimative jakke til dig der ønsker et højt niveau af beskyttelse og komfort på skiferien.

Salomon Blast Jacket Mens, Night Sky
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Salomon
EAN: 0193128349554
Varenummer (SKU): 9613600899319646 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Salomon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Salomon Blast Jacket Mens, Night Sky

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Salomon Blast Jacket Mens, Night Sky fra producenten Salomon øjensynligt det helt rette for dig. Med Salomon Blast Jacket Mens, Night Sky er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Salomon Blast Jacket Mens, Night Sky i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Salomon Blast Jacket Mens, Night Sky på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

193128349554