Tilbud

Salomon Essential Cosy Fleece FZ Womens, Ebony

Salomon Essential Cosy Fleece FZ Womens er en fleecetrøje, der er designet til at holde dig varm og komfortabel i alle situationer. Den er lavet af PrimaLoft, en syntetisk fiber, der er let, åndbar og ekstremt komfortabel. Fleecetrøjen er behagelig og føles utroligt blød mod huden. Den har en korte, løstsiddende pasform og elastiske ærmer, der giver en god bevægelsesfrihed, når du er ude. Den kommer i farven ebony og har en alsidighed, som gør, at den kan bruges til outdoor, sport og dagligdag. Vær klar til at holde dig varm med denne fleecetrøje fra Salomon Essential Cosy.

DKK kr. 349,95
kr. 699,95
Salomon Essential Cosy Fleece FZ Womens, Ebony
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SalomonEAN: 0193128696849 Varenummer (SKU): 9613600577347028 Kategori:

Salomon Essential Cosy Fleece FZ Womens, Ebony

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Salomon Essential Cosy Fleece FZ Womens, Ebony fra brandet Salomon øjensynligt det helt rette for dig. Med Salomon Essential Cosy Fleece FZ Womens, Ebony er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Salomon Essential Cosy Fleece FZ Womens, Ebony i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Salomon Essential Cosy Fleece FZ Womens, Ebony på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

193128696849