Salomon Outpath Wool Unisex, Black

Salomon Outpath Wool Unisex sokker er den perfekte kombination af komfort og ydeevne. Disse temperaturregulerende uldsokker har en svedtransporterende kvalitet, så du bliver holdt tør og komfortabel gennem hele dagen. De er perfekte til vandreture, skiferien eller enhver aktiv sport og fritidsudendørs aktivitet. Disse sokker er designet til at yde det optimale og giver dig en professionel ydeevne. Salomon Outpath Wool Unisex sokker i sort er det ideelle valg for dig, der søger en blanding af komfort og ydeevne.

DKK kr. 149,95
Salomon Outpath Wool Unisex, Black
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SalomonEAN: 0889645934372 Varenummer (SKU): 9613600304397581 Kategori:

Salomon Outpath Wool Unisex, Black

Leder du efter nyt Skisokker udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Salomon Outpath Wool Unisex, Black fra producenten Salomon måske det helt rette for dig. Med Salomon Outpath Wool Unisex, Black er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Salomon Outpath Wool Unisex, Black i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Salomon Outpath Wool Unisex, Black online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

889645934372