Salomon Outrack Full Zip Mid Womens, Olive Night

Salomon Outrack Full Zip Mid Damefleece er designet til at give optimal komfort og varme. Den er lavet med en blød, letvægts polyester-fleece, som er perfekt til at holde kroppens temperatur på det rette niveau. Den har et teknisk design, som giver øget bevægelsesfrihed og en høj kvalitet, som holder længe. Den har et justerbart taljetebånd, som gør det let at tilpasse pasformen og lommerne på forsiden af jakken er perfekte til at opbevare værdigenstande og andre småting. Olive Night-farven gør det til et flot og moderigtigt valg.

DKK kr. 599,95
Salomon Outrack Full Zip Mid Womens, Olive Night
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SalomonEAN: 193128696122 Varenummer (SKU): 9613601406721008 Kategori:

Salomon Outrack Full Zip Mid Womens, Olive Night

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Salomon Outrack Full Zip Mid Womens, Olive Night fra brandet Salomon måske det helt rigtige til dig. Med Salomon Outrack Full Zip Mid Womens, Olive Night er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Salomon Outrack Full Zip Mid Womens, Olive Night i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Salomon Outrack Full Zip Mid Womens, Olive Night online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

193128696122