Salomon Toundra Pro CSWP Womens, Phantom

Salomon Toundra Vinter- Vandrestøvle Salomon’s varmeste Vinterstøvle til kvinder, med en yderside i PU coated læder, og en varm Aerotherm Aerogel isolering. Ydersålen er Salomon’s Winter Contagrip der er specielt god til is og sne. Mønsteret er dybt.

Salomon Toundra Pro CSWP Womens, Phantom
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Salomon
EAN: 0889645417028
Varenummer (SKU): 9613600257947294 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Salomon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Salomon Toundra Pro CSWP Womens, Phantom

Leder du efter nyt Vandrestøvler udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Salomon Toundra Pro CSWP Womens, Phantom fra producenten Salomon øjensynligt det helt rette til dig. Med Salomon Toundra Pro CSWP Womens, Phantom er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Salomon Toundra Pro CSWP Womens, Phantom i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Salomon Toundra Pro CSWP Womens, Phantom online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

889645417028