Tilbud

Salomon X Ultra Mid 3 Aero Mens, Peat / Bungee Cord

Salomon X Ultra Mid 3 Aero Vandrestøvle er en teknisk og super åndbar vandrestøvle til herrer. Den er udstyret med en ombygget sål med Contagrip TD yderst, Energy Cell mellemsål og Advanced Chassis støtte. Med et skaft i 3D-Mesh sikrer den også effektiv fugttransport. Perfekt til energi og hydrering under vandreture.

Salomon X Ultra Mid 3 Aero Mens, Peat / Bungee Cord
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Salomon
EAN: 00193128222895
Varenummer (SKU): 9613600980687004 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Salomon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Salomon X Ultra Mid 3 Aero Mens, Peat / Bungee Cord

Er du på udkig efter nyt Energi & nødration grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Salomon X Ultra Mid 3 Aero Mens, Peat / Bungee Cord fra brandet Salomon øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Salomon X Ultra Mid 3 Aero Mens, Peat / Bungee Cord er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Salomon X Ultra Mid 3 Aero Mens, Peat / Bungee Cord i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Salomon X Ultra Mid 3 Aero Mens, Peat / Bungee Cord online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

193128222895