Salomon XA Pro 3D v8 GTX Mens, Blue / Blue

Blue/Blue er vandtæt og har en Goretex membrandække, som holder fødderne tørre selv i de vådeste omgivelser. Med en let overdel, der giver støtte og en god dæmpning, kan du gå eller løbe længere uden at få trætte fødder. Salomon XA Pro 3D v8 GTX Mens, Blue / Blue, er det perfekte valg for eventyrsøgende outdoor-fans.

Salomon XA Pro 3D v8 GTX Mens, Blue / Blue
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Salomon
EAN: 193128220402
Varenummer (SKU): 9613601490009671 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Salomon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Salomon XA Pro 3D v8 GTX Mens, Blue / Blue

Leder du efter nyt Trekking- & løbesko grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Salomon XA Pro 3D v8 GTX Mens, Blue / Blue fra brandet Salomon øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Salomon XA Pro 3D v8 GTX Mens, Blue / Blue er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Salomon XA Pro 3D v8 GTX Mens, Blue / Blue i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Salomon XA Pro 3D v8 GTX Mens, Blue / Blue online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

193128220402