Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Black / Zen

Den har Goretex membran for at holde fødderne tørre. Den har et komfortabelt kraftigt materiale, der giver et godt støtte til foden. 3D-skumstøddæmpning er designet til at absorbere stød samt give et komfortabelt greb. Salomon XA Pro er designet med et agressivt mønster, der forbedrer holdbarheden og trækkraften. Dine fødder vil føles komfortable med afskærmning og god støtte. Kom og nyd og vandre og løbeture med Salomon XA Pro Goretex Vandresko.

DKK kr. 1.399,95
Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Black / Zen
5
DKK kr. 1.549,00
Salomon XA Pro 3D v8 GTX trekkingsko sort/grøn/grå dame str. 36
3.5
DKK kr. 1.549,00
Salomon XA Pro 3D v8 GTX trekkingsko sort/grøn/grå dame str. 36
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SalomonEAN: 193128880989 Varenummer (SKU): 9613600466632189 Kategori:

Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Black / Zen

Leder du efter nyt Trekking- & løbesko udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Black / Zen fra brandet Salomon øjensynligt det helt rette for dig. Med Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Black / Zen er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Black / Zen i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Black / Zen på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

193128880989