Tilbud

Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock

Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock er designet med Advanced Chassis™ teknologi, der sikrer ekstra støtte og stabilitet til dine fødder. Dette er kombineret med en let, energisk følelse som er god til løb og vandring. Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock er udstyret med en aggressiv Contagrip ydersål, der giver god trækkraft og greb på alle overflader. Et åndbart net og let materiale sikrer, at dine fødder forbliver åndbare og komfortable i løbet af dagen. Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock er ideelle sko til at nyde en god tur med stor støtte og stabilitet.

Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Salomon
EAN: 193128893675
Varenummer (SKU): 9613600524168130 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Salomon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock

Er du på udkig efter nyt Trekking- & løbesko grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock fra producenten Salomon måske det helt rette til dig. Med Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Salomon XA Pro 3D v8 Mens, Lunar Rock online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

193128893675