Salomon XA Pro v8 GTX Mens, Black / Black

Salomon XA Pro v8 GTX Mens, sort / sort er de perfekte trekking- og løbesko til alle terræner. Skoen er ekstremt fleksibel og stabil, samtidig med at den har en meget stødabsorberende effekt, som gør det muligt at løbe længe uden at føle træthed. Den er udstyret med Gore-Tex®-materiale, der holder dine fødder tørre og behagelige, samtidig med at den er særdeles let og blød. Samtidig har den et Contagrip® MA-sålesystem, der giver et godt greb, selv i de værste forhold. Denne Salomon XA Pro v8 GTX Mens, sort/sort er et must-have for alle, som ønsker at kunne klare alle slags terræner.

DKK kr. 1.199,95
kr. 1.299,95
Salomon Xa Pro 3d V8 Goretex Vandresko Herrer Fars Dag Sort 42
DKK kr. 1.399,95
Salomon XA Pro v8 GTX Mens, Black / Black
5
DKK kr. 1.492,00
Sneakers
DKK kr. 1.549,00
Salomon XA Pro 3D v8 GTX trekkingsko sort str. 42
3.5
DKK kr. 1.549,00
Salomon XA Pro 3D v8 GTX trekkingsko sort str. 42
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SalomonEAN: 193128214128 Varenummer (SKU): 9613601296906023 Kategori:

Salomon XA Pro v8 GTX Mens, Black / Black

Leder du efter nyt Trekking- & løbesko grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Salomon XA Pro v8 GTX Mens, Black / Black fra producenten Salomon måske det helt rigtige til dig. Med Salomon XA Pro v8 GTX Mens, Black / Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Salomon XA Pro v8 GTX Mens, Black / Black i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Salomon XA Pro v8 GTX Mens, Black / Black online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

193128214128