Salomon XT Inari Mens, Peat / Olive Night

Here. Den Salomon XT Inari er en funktionel herresko, der er lavet til dem, der gerne vil have en stabil og komfortabel pasform. Det er en letvægts sko med en høj profileret EVA mellemsål, der er designet til at sikre en let og komfortabel løb. Den har også en blød indersål, der tilføjer ekstra komfort, og en Contagrip® ydersål, der giver et godt greb på underlaget. Den Salomon XT Inari er en funktionel herresko, der kombinerer god stødabsorberende og åndbarhed med god støtte og komfort. Designet er i Peat / Olive Night, så du får en både moderne og tidløs stil. Skoen er det perfekte valg for de, der søger et støttende og komfortabelt fodtøj til alle udendørs eventyr.

DKK kr. 1.199,95
Salomon XT Inari Mens, Peat / Olive Night
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SalomonEAN: 193128569440 Varenummer (SKU): 9613600600230143 Kategori:

Salomon XT Inari Mens, Peat / Olive Night

Er du på udkig efter nyt Trekking- & løbesko udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Salomon XT Inari Mens, Peat / Olive Night fra brandet Salomon måske det helt rigtige for dig. Med Salomon XT Inari Mens, Peat / Olive Night er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Salomon XT Inari Mens, Peat / Olive Night i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Salomon XT Inari Mens, Peat / Olive Night på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

193128569440