Scarpa Instinct VS Climbing Shoes

Denne prisvindende Instinct VS fra Scarpa forener på fornem vis egenskaberne fra en klatresko med slipper-funktion og klatreskoen med det traditionelle snøresystem, hvilket resulterer i denne aldeles fremragende og meget tekniske klatresko. Overdelen på Instinct VS er designet til professionelle klatrere, der kræver det bedste udstyr til deres eventyr. Med Scarpa Instinct VS får du en sko, der kombinerer stil, komfort og ydeevne på en enestående måde.

Scarpa Instinct VS Climbing Shoes
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Scarpa
EAN: 8025228570137
Varenummer (SKU): 5776101094739021 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Scarpa´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Scarpa Instinct VS Climbing Shoes

Er du på udkig efter nyt Klatresko udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Scarpa Instinct VS Climbing Shoes fra brandet Scarpa øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Scarpa Instinct VS Climbing Shoes er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Scarpa Instinct VS Climbing Shoes i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Scarpa Instinct VS Climbing Shoes online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

8025228570137