Sea To Summit Aeros Premium Traveller Pude

DKK kr. 259,00
Aeros Premium Traveller nakkepude
4.5
DKK kr. 290,00
Sea to summit Aeros Premium Traveller Navy Blue
4
DKK kr. 321,95
kr. 352,95
Aeros Premium Traveller Navy Blue
3.5
DKK kr. 321,95
kr. 352,95
Aeros Premium Traveller Navy Blue
4
DKK kr. 329,00
Sea to Summit Aeros Premium Traveller (BLUE (NAVY BLUE))
4
DKK kr. 329,00
Seatosummit Aeros Premium Pillow Traveller Blå
5
DKK kr. 329,00
Sea to Summit Aeros Premium Traveller Pillow
5
DKK kr. 329,95
Sea to Summit Aeros Premium Traveller
5
DKK kr. 329,95
kr. 329,95
Sea to Summit Aeros Premium Traveller L
5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 9327868097142 Varenummer (SKU): 8437302088360535 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Puder´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Sea To Summit Aeros Premium Traveller Pude

  Leder du efter nyt Puder udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Sea To Summit Aeros Premium Traveller Pude fra producenten brand måske det helt rigtige til dig. Med Sea To Summit Aeros Premium Traveller Pude er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

  Med Sea To Summit Aeros Premium Traveller Pude i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

  Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

  Når du bestiller outdoor-grej som fx Sea To Summit Aeros Premium Traveller Pude online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

  Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

  Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

  GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

  Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

  Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

  Yderligere information

  EAN

  9327868097142