Sea to Summit Ascent I Ascent I – Regular Regular

DKK kr. 2.437,00
Sea to Summit Ascent™ AcI Regular
5
DKK kr. 2.495,00
kr. 3.069,00
Sea To Summit Ascent ACI Regular Regular, Lime/Moss
DKK kr. 3.059,00
Sea to Summit Ascent I Ascent I - Regular Regular
4.5
DKK kr. 3.500,00
Sea to summit Ascent Ac1 - Regular Left Zip Lime / Moss
3.5
DKK kr. 3.749,95
Sea to Summit Ascent Ac1, Lime Moss
5
DKK kr. 3.749,95
kr. 3.749,95
Sea to Summit Ascent Ac1, Lime Moss
5
DKK kr. 3.750,00
Ascent AcI - Regular Left Zip
4
DKK kr. 3.750,00
Ascent AcI - Regular Left Zip
4
DKK kr. 3.750,00
Ascent AcI - Regular Left Zip
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868095117
Varenummer (SKU): 5576701902971760 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Ascent I Ascent I – Regular Regular

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Ascent I Ascent I – Regular Regular fra producenten Sea to Summit øjensynligt det helt rette for dig. Med Sea to Summit Ascent I Ascent I – Regular Regular er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sea to Summit Ascent I Ascent I – Regular Regular i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Ascent I Ascent I – Regular Regular på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868095117