Tilbud

Sea to Summit Big River Dry Bag – 35 Liter

Sea to Summit Big River Dry Bag – 35 Liter Vandtæt Drybag til rygsækrejse, kanotur eller andet udeliv, i en let men slidstærk kvalitet. Big River Dry Bag er perfekt til vandtæt pakning af bagage i rygsækken, men er også stærk nok til at den kan transporteres sikkert gennem alle dine eventyr.

Sea to Summit Big River Dry Sack, 35 liter - Vandtætte tasker og overtræk
5
Sea to Summit - Big River Dry Bag - 35L
5
Sea to summit Big River Dry Bag - 35 Litre Black
3.5
Big River Dry Bag - 35 Litre Black
3.5
Big River Dry Bag - 35 Litre Black
4
Big River Dry Bag - 35 Litre Black - sort - Vandtæt opbevaring - sea to summit
Sea to Summit Big River Dry Bag - 35 Liter
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868019069
Varenummer (SKU): 9613601103308987 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Big River Dry Bag – 35 Liter

Er du på udkig efter nyt Dry bags grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Big River Dry Bag – 35 Liter fra brandet Sea to Summit øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Sea to Summit Big River Dry Bag – 35 Liter er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sea to Summit Big River Dry Bag – 35 Liter i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Big River Dry Bag – 35 Liter på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9327868019069