Tilbud

Sea to Summit Flame Fm3, Grey / Red

Sea to Summit Flame Fm3 Dunsovepose er den perfekte sovepose til alle fire sæsoner. Det er designet til kvinder med ekstra dunfyld i alle kamre og et særligt snit, der giver ekstra plads ved hofter og en smallere pasform ved skuldre. Soveposen er fremstillet af letvægtsmaterialer, der sikrer høj komfort, åndbarhed og varme, mens du nyder dine adventure. Denne sovepose kommer i grå og rød farve og er et must-have til eventyrer, der ønsker et professionelt, letvægts dunsovepose.

Sea to Summit Flame FmIII Regular Women
5
Sea to Summit Flame Fm3, Grey / Red
5
Sea To Summit Flame Fmiii Women's Regular Right Zip Light Grey - Sovepose
3.5
Sea To Summit Flame Fmiii Women's Regular Right Zip Light Grey - Sovepose
Sea To Summit Flame Fmiii Women's Regular Right Zip Light Grey - Sovepose
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868095490
Varenummer (SKU): 9613600808287348 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Flame Fm3, Grey / Red

Er du på udkig efter nyt Sea to summit udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Sea to Summit Flame Fm3, Grey / Red fra brandet Sea to Summit øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Sea to Summit Flame Fm3, Grey / Red er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Flame Fm3, Grey / Red i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Sea to Summit Flame Fm3, Grey / Red online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9327868095490