Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid, Single

Der er enkel adgang til myggenettet gennem lynlåsen, og nettet er lavet af en robust 20D polyester net. Dette produkt er udstyret med et antimikrobielle behandlet NANO materiale, som hjælper med at minimere den ubehagelige muggen, som mange steder er forbundet med myggenettet.

Sea to Summit Nano Pyramid Single Mosquito Net
5
Nano Mosquito Pyramid Single
3.5
Sea to summit Nano Mosquito Pyramid Net Single Grey
3.5
Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid Net Single
3.5
Seatosummit Nano Mosquito Pyramid Net Single
5
Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid, Single
5
Nano Mosquito Pyramid Net Single
3.5
Nano Mosquito Pyramid Net Single
4
Nano Mosquito Pyramid Net Single
Nano Mosquito Pyramid Net Single
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868032396
Varenummer (SKU): 9613601826584519 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid, Single

Leder du efter nyt Sea to summit grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid, Single fra brandet Sea to Summit øjensynligt det helt rette for dig. Med Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid, Single er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid, Single i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid, Single online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868032396