Sea to Summit Pro Hammock Set Double

Vær klar til at nyde en afslappende sommeraftensdrøm med Sea to Summit Pro Hammock Set Double. Denne hængekøje i eksklusiv kvalitet er lavet af robust 220T nylon, som kan bære op til 200 kg. Den er så stor, at der er god plads til to personer. Leveres inklusiv forankringsremme (Pro Suspension Straps) og Quick Connect-beslag, som gør det let og hurtigt at fastgøre hængekøjen. Ud over det har Pro Hammock Set Double de mest avancerede funktioner, så du kan nyde en blød og behagelig søvn uden at bekymre dig. Bestil denne eksklusive hængekøje fra Sea to Summit i dag!

DKK kr. 579,00
Sea to Summit Pro Hammock Double Pro Hammock Single Blue Blå
4.5
DKK kr. 599,00
Sea to Summit Pro Hammock Set Double
5
DKK kr. 609,00
Sea to Summit - Pro Hammock Dobbelt Hængekøje Blå
5
DKK kr. 737,95
Hammock Set Pro Double Blue
3
DKK kr. 737,95
kr. 819,00
Hammock Set Pro Double Blue
3.5
DKK kr. 737,95
kr. 819,00
Hammock Set Pro Double Blue
4
DKK kr. 749,95
Sea to Summit Hammock Set Pro Double
5
DKK kr. 749,95
kr. 749,95
Sea to Summit Hammock Set Pro Double Regular
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868088171 Varenummer (SKU): 5776101093734069 Kategori:

Sea to Summit Pro Hammock Set Double

Leder du efter nyt Hængekøjer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Sea to Summit Pro Hammock Set Double fra brandet Sea to Summit måske det helt rigtige for dig. Med Sea to Summit Pro Hammock Set Double er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Pro Hammock Set Double i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Sea to Summit Pro Hammock Set Double på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9327868088171