Sea to Summit Silk Stretch Liner Traveller

Denne luksuriøse Sea to Summit Silk Stretch Lagenpose er det perfekte valg for den moderne rejsende. Med en kombination af blød silke og strækbare paneler i polyester og lycra, har denne lagenpose en god pasform og optimal komfort. Den er udstyret med et indbygget betræk til hovedpuden, så du kan nyde nattesøvnen uden at bekymre dig. Lagenposen er også velegnet til camping og overnatninger på farten. Den har den perfekte balance mellem komfort og letvægt, så du kan nyde en god nats søvn hvor som helst.

DKK kr. 649,00
Sea to summit Silk Stretch Liner -Traveller Eucalyptus
3.5
DKK kr. 1.199,95
Sea to Summit Silk Stretch Liner Traveller
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868040292
Varenummer (SKU): 9613600147317771 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Silk Stretch Liner Traveller

Leder du efter nyt Sea to summit grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Silk Stretch Liner Traveller fra producenten Sea to Summit øjensynligt det helt rette til dig. Med Sea to Summit Silk Stretch Liner Traveller er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Silk Stretch Liner Traveller i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Silk Stretch Liner Traveller online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868040292