Sea to Summit Silk Stretch Liner

Denne Sea to Summit Silk Stretch Lagenpose er et must-have for alle outdoor eventyrere. Den er lavet af blød silke for komfort og samtidig udstyret med strækbare paneler i polyester og lycra for god bevægelsesfrihed. Denne lagenpose giver dig mulighed for at opnå en god nats søvn, hvor end du er. Den er perfekt til camping, backpacking og andre outdoor aktiviteter. Denne lagenpose er let og kompakt, så du kan nemt tage den med, når du rejser.

DKK kr. 739,00
kr. 799,00
Sea to Summit Premium Silk Lagenpose Regular
4.5
DKK kr. 747,00
Sea to Summit Silk Stretch Liner Standard
5
DKK kr. 799,00
Sea to Summit Silk Stretch liner Silk Stretch liner Standard (92 x 185 cm) Navy Standard (92 x 185 cm)
4.5
DKK kr. 850,00
Sea to summit Silk Stretch Liner - Standard (Rectangular) Navy Blue
3.5
DKK kr. 899,00
Lagenpose | Sea to Summit Silk Stretch Liner Rectangular
4
DKK kr. 999,00
Sea to Summit Silk Stretch Liner Std (Blå (NAVY BLUE))
4
DKK kr. 999,95
Sea to Summit Silk Stretch Liner
5
DKK kr. 999,95
kr. 999,95
Sea to Summit Silk Stretch Liner Long
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868040261
Varenummer (SKU): 9613600066129978 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Silk Stretch Liner

Er du på udkig efter nyt Sea to summit udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Silk Stretch Liner fra producenten Sea to Summit måske det helt rette for dig. Med Sea to Summit Silk Stretch Liner er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Silk Stretch Liner i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Silk Stretch Liner på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868040261