Seeland – Benjamin fleece (Blå) – M

Benjamin fleece fra Seeland er en let og behagelig blød trøje, der er perfekt som et komfortabelt mellemlag på de lidt kølige dage i det fri. Fleecen har en lynlås helt ned til bunden, en høj halskrave, to indvendige lommer med lynlås, elastiske manchetter og justerbare kanter, så du får den perfekte pasform. Trøjen er fremstillet i blødt og fleksibelt materiale, der holder dig varm og komfortabel.

DKK kr. 299,00
Seeland - Benjamin fleece (Blå) - M
5
DKK kr. 299,00
Seeland Benjamin fleece Dark navy M
4.5
DKK kr. 299,00
Seeland Benjamin Fleece (Dark Navy, M)
5
DKK kr. 349,00
Seeland - Benjamin fleece
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeelandEAN: 5714733564245 Varenummer (SKU): 8757802109909767 Kategori:

Seeland – Benjamin fleece (Blå) – M

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Benjamin fleece (Blå) – M fra brandet Seeland måske det helt rette for dig. Med Seeland – Benjamin fleece (Blå) – M er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Seeland – Benjamin fleece (Blå) – M i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Seeland – Benjamin fleece (Blå) – M på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5714733564245