Tilbud

Seeland – Benjamin fleece (Deep Green) – M

Benjamin fleece fra Seeland er den perfekte mellemlags trøje til kolde dage i naturen. Denne lette og bløde fleece er designet med en fuldlængde lynlås, høj halskrave, to frontlommer med lynlås, elastiske manchetter og justerbar bund, så du kan holde varmen og nyde naturen. Udført i det smukke dybe grønne, er Seeland Benjamin fleece trøjen et must-have for enhver der nyder friluftsliv.

DKK kr. 179,00
kr. 349,00
Seeland - Benjamin fleece
5
DKK kr. 299,00
Seeland - Benjamin fleece (Deep Green) - M
5
DKK kr. 299,00
Seeland Benjamin fleece Pine green M
4.5
DKK kr. 299,00
Seeland Benjamin Fleece Pine Green
4.5
DKK kr. 299,00
Seeland Benjamin Fleece (Pine Green, M)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeelandEAN: 5714733564191 Varenummer (SKU): 8757802109909694 Kategori:

Seeland – Benjamin fleece (Deep Green) – M

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Seeland – Benjamin fleece (Deep Green) – M fra producenten Seeland øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Seeland – Benjamin fleece (Deep Green) – M er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Seeland – Benjamin fleece (Deep Green) – M i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Seeland – Benjamin fleece (Deep Green) – M på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733564191