Seeland – George skjorte (Grøn) – M

George skjorten fra Seeland er et perfekt valg for enhver situation. Den er lavet af blødt og strækbart bomuldsfløjl, så du kan føle dig komfortabel hele dagen. Skjortens klassiske design med krave, knappelukning og brystlomme gør det nemt at style den til et par bukser og et par støvler. Den grønne farve giver et frisk og moderne udtryk, så du kan skille dig ud fra mængden. George skjorten er perfekt til jagt, det aktive friluftsliv og hverdagslooks. Med denne skjorte får du et slidstærkt og tidsløst design, som bevarer dets kvalitet hele året.

DKK kr. 319,00
Seeland - George skjorte (Grøn) - M
5
DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Seeland George skjorte Pine green M
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seeland
EAN: 5714733565440
Varenummer (SKU): 8757802109831252 Kategori:

Seeland – George skjorte (Grøn) – M

Leder du efter nyt Skjorter grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Seeland – George skjorte (Grøn) – M fra producenten Seeland måske det helt rigtige til dig. Med Seeland – George skjorte (Grøn) – M er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Seeland – George skjorte (Grøn) – M i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Seeland – George skjorte (Grøn) – M på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733565440