Tilbud

Seeland – Hawker full zip fleece Women

Lavet af Seeland. Den har en komfortabel høj hals, bælte, elastiske manchetter og en lomme på begge sider. Den er perfekt til jagt og hyggelige aktiviteter i naturen. Fleecetrøjen fra Seeland er et perfekt valg til de kolde dage, da den både er behagelig og varm. Den har en komfortabel pasform og er let og åndbar. Den er lavet i silkeblød fleece, som gør den dejlig blød at have på. Den er designet med en høj hals, bælte, elastiske manchetter og lommer på begge sider. Fleecetrøjen er perfekt til hyggelige aktiviteter i naturen og sikrer, at du holder dig varm og komfortabel.

DKK kr. 749,00
kr. 799,00
Seeland - Hawker full zip fleece Women
5
DKK kr. 749,00
Seeland Hawker full zip fleece Women Pine green M
4.5
DKK kr. 849,00
Seeland - Hawker full zip fleece Women (Pine green) - M
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeelandEAN: 5707335502081 Varenummer (SKU): 5058100413409701 Kategori:

Seeland – Hawker full zip fleece Women

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Hawker full zip fleece Women fra brandet Seeland måske det helt rigtige til dig. Med Seeland – Hawker full zip fleece Women er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Seeland – Hawker full zip fleece Women i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Seeland – Hawker full zip fleece Women online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335502081