Tilbud

Seeland – Helt II jakke

Dette er en perfekt jakke til jagt. Seeland Helt II jakke er både vind- og vandtæt med SEETEX®-membranen, der holder dig varm og komfortabel. Jakken har et utroligt stort antal praktiske funktioner der gør jagten lettere. Fra store lommer til forstærkede slidser, er Seeland Helt II jakke designet til at give dig den bedste jagtoplevelse, fra det sene efterår til langt ud på vinteren.

DKK kr. 1.499,00
kr. 2.199,00
Seeland Helt ll Jakke (Grizzly Brown, 46)
5
DKK kr. 1.799,00
Seeland - Helt II jakke (Brun) - 46 (S)
5
DKK kr. 1.800,00
kr. 2.399,00
Seeland - Helt II jakke
5
DKK kr. 2.199,00
Seeland Helt II jakke Grizzly brown 46
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeelandEAN: 5714733565853 Varenummer (SKU): 5058100083214729 Kategori:

Seeland – Helt II jakke

Er du på udkig efter nyt Jagttøj udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Helt II jakke fra brandet Seeland måske det helt rigtige til dig. Med Seeland – Helt II jakke er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Seeland – Helt II jakke i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Seeland – Helt II jakke online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733565853