Tilbud

Seeland – Key-Point Active II jakke

Seeland Key-Point Active II-jakken er den perfekte jagtjakke til aktiv jagt. Den er udstyret med et slidstærkt stof, der giver dig fuld bevægelsesfrihed og beskyttelse mod vind og vejr. Jakken har en 2-vejs lynlås foran, brystlomme med lynlås og to in the tone for at give dig mulighed for at tilpasse den til dine behov. Jakken er designet til riffeljagt og anden aktiv jagt, hvor du bevæger dig efter vildtet, så du kan jage med tillid og komfort. Tag Seeland Key-Point Active II-jakken på og få den perfekte jagtoplevelse.

DKK kr. 1.039,00
kr. 1.599,00
Seeland Men's Key-Point Active II Jacket 46, Pine Green
DKK kr. 1.099,00
kr. 1.599,00
Seeland - Key-Point Active II jakke
5
DKK kr. 1.099,00
Seeland - Key-Point active II jakke (Pine green) - 46 (S)
5
DKK kr. 1.499,00
Seeland Key-Point Active II jakke Pine green 46
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeelandEAN: 5714733555618 Varenummer (SKU): 5058100554846787 Kategori:

Seeland – Key-Point Active II jakke

Leder du efter nyt Jagttøj grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Key-Point Active II jakke fra brandet Seeland øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Seeland – Key-Point Active II jakke er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Seeland – Key-Point Active II jakke i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Seeland – Key-Point Active II jakke online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5714733555618