Tilbud

Seeland – Key-Point Reinforced Bukser

Seeland Key-Point Reinforced Bukser er det perfekte valg for alle, der søger ydeevne og komfort, når der jages. Disse bukser er forstærket med knæ og lår for at give ekstra støtte og beskyttelse. De er udstyret med vind- og vandtætte materialer og flere store lommer med lynlås. Denne high-end jagtbuks gør det muligt for den erfarne jæger at udføre professionelle jagtoplevelser i al slags vejr. Key-Point Reinforced Bukser giver al den støtte og komfort, du har brug for, når du jager.

DKK kr. 599,00
kr. 1.199,00
Seeland Key-Point reinforced bukser Pine green 48
4.5
DKK kr. 659,40
kr. 1.199,00
Seeland - Key-Point Reinforced Bukser
5
DKK kr. 799,95
kr. 999,95
Seeland Key-Point Reinforced Trousers Mens, Pine Green
5
DKK kr. 999,00
Seeland - Key-Point reinforced bukser (Pine green) - 48 (M)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeelandEAN: 5707335372530 Varenummer (SKU): 5058101466055734 Kategori:

Seeland – Key-Point Reinforced Bukser

Leder du efter nyt Jagttøj grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Key-Point Reinforced Bukser fra brandet Seeland øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Seeland – Key-Point Reinforced Bukser er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Seeland – Key-Point Reinforced Bukser i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Seeland – Key-Point Reinforced Bukser online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335372530