Tilbud

Seeland – Larch membran bukser Women

Larch membranbukserne til kvinder er det perfekte valg for dine jagter i efterårssæsonen. De er vind- og vandtætte samt strækbare og har et feminint snit, der giver en fantastisk pasform. Vær forberedt på at nyde jagten, selv når vejret skifter og blæser!

DKK kr. 999,00
kr. 1.299,00
Seeland - Larch membran bukser Women
5
DKK kr. 999,00
Seeland - Larch membran bukser Women (Orange) - 36 (S)
5
DKK kr. 1.199,00
Seeland Larch membran bukser Women Burnt clay 36
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seeland
EAN: 5714733566836
Varenummer (SKU): 5058101582273101 Kategori:

Seeland – Larch membran bukser Women

Leder du efter nyt Jagttøj udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Larch membran bukser Women fra brandet Seeland måske det helt rette for dig. Med Seeland – Larch membran bukser Women er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Seeland – Larch membran bukser Women i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Seeland – Larch membran bukser Women på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733566836