Tilbud

Seeland – Larch stretch bukser Women

Seeland – Larch stretch bukser til kvinder er et par lydsvage, lette og strækbare bukser med et feminint snit. De er ideelle til både jagt og andre aktiviteter, da de er slidstærke og luftige, uden at gå på kompromis med komforten. Bukserne har gummibånd i livet, knapperlukning og lommer på front og bagside, hvilket gør dem praktiske og robuste. De er ideelle til at holde dig varm og komfortabel hele dagen. Med en kombination af slidstærkt materiale og et feminint snit, er disse bukser fra Seeland det perfekte valg til en aktiv dag i skoven.

DKK kr. 559,95
kr. 799,95
Seeland Larch Stretch Trousers Lady, Pine Green Str. 52
5
DKK kr. 589,00
kr. 899,00
Seeland - Larch stretch bukser Women
5
DKK kr. 799,00
Seeland - Larch stretch damebukser (Grøn) - 36
5
DKK kr. 799,00
Seeland Larch stretch bukser Women Pine green 36
4.5
DKK kr. 799,00
Seeland Larch Stretch bukser W. (Pine Green, 36)
5
DKK kr. 799,95
Seeland Larch Stretch Trousers Lady, Pine Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeelandEAN: 5714733544902 Varenummer (SKU): 5058100289405759 Kategori:

Seeland – Larch stretch bukser Women

Leder du efter nyt Jagttøj udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Seeland – Larch stretch bukser Women fra producenten Seeland måske det helt rette til dig. Med Seeland – Larch stretch bukser Women er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Seeland – Larch stretch bukser Women i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Seeland – Larch stretch bukser Women på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5714733544902