Tilbud

Seeland – Vantage bukser

Seeland – Vantage bukserne er et perfekt valg, når du skal ud på jagt. De er fremstillet af lydsvagt, blødt stof, så det er let at bevæge sig stille og roligt uden at lave for meget støj. Buksernes camouflageprint gør dem egnede til pürschjagt. Desuden er der store dele i orange blaze, hvilket giver ekstra sikkerhed, når man er ude i terrænet. Disse bukser er alsidige og giver dig en professionel look på jagten.

DKK kr. 1.099,00
kr. 1.599,00
Seeland Vantage bukser InVis green/InVis orange blaze 48
4.5
DKK kr. 1.179,00
Seeland - Vantage bukser (InVis green/InVis orange blaze) - 48 (S)
5
DKK kr. 1.199,00
kr. 1.799,00
Seeland - Vantage bukser
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seeland
EAN: 5707335492474
Varenummer (SKU): 5058101844788606 Kategorier: ,

Seeland – Vantage bukser

Er du på udkig efter nyt Jagttøj udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Vantage bukser fra producenten Seeland måske det helt rette til dig. Med Seeland – Vantage bukser er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Seeland – Vantage bukser i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Seeland – Vantage bukser online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335492474