Sigg – Gemstone IBT termoflaske 0,75L (Sølv)

Sigg Gemstone IBT termoflaske 0,75L (Sølv) er den perfekte flasken til at holde dine drikke varme eller kolde, når du er på farten. Den er lavet af 18/8 rustfrit stål, som er ekstremt slidstærkt, mens hætten kan skrues af og bruges som kop. Denne termoflaske er ideel til vandreture og øvrige outdooraktiviteter.

IBT Selenite termokande 0,75 L Sølv
Sigg - Gemstone IBT termoflaske 0,75L (Sølv)
5
SIGG IBT Selenite, 0,75 L, Sølv, Rustfrit stål, 7,6 cm, 267 mm, 342 g
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sigg
EAN: 7610465873588
Varenummer (SKU): 8757802119069109 Kategorier: ,

Sigg – Gemstone IBT termoflaske 0,75L (Sølv)

Leder du efter nyt Sigg udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Sigg – Gemstone IBT termoflaske 0,75L (Sølv) fra producenten Sigg måske det helt rette for dig. Med Sigg – Gemstone IBT termoflaske 0,75L (Sølv) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sigg – Gemstone IBT termoflaske 0,75L (Sølv) i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Sigg – Gemstone IBT termoflaske 0,75L (Sølv) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7610465873588