Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sølv)

Med Sigg’s Gemstone IBT termoflaske 1,1L får du en løsning, der holder din drikke varm eller kold i flere timer, når du er på farten. Termoflasken er lavet i 18/8 rustfrit stål og er meget slidstærk. Hætten kan skrues af og bruges som kop, hvilket gør denne flaske ideel til vandreture.

Sigg Gemstone IBT Termisk flaske 1.1L Selenite
Sigg Gemstone IBT - thermal flask - selenite - Size 8.7 cm - Height 29.3 cm - 1.1 L
4.5
Sigg Gemstone IBT - Termisk flaske - Størrelse 8.7 cm - Højde 29.3 cm - 1.1 L - selenit
4.5
Sigg - Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sølv)
5
Sigg Gemstone IBT - termisk flaske - selenit - Størrelse 8.7 cm - Højde 29.3 cm - 1.1 L
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sigg
EAN: 7610465873618
Varenummer (SKU): 8757802119069139 Kategorier: ,

Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sølv)

Leder du efter nyt Sigg grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sølv) fra producenten Sigg måske det helt rigtige til dig. Med Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sølv) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sølv) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sølv) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7610465873618