Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sort)

Gemstone IBT termoflaske 1,1L fra Sigg giver dig den perfekte måde at holde din drik varm eller kold i timevis, når du er på farten. Termoflasken er lavet i 18/8 rustfrit stål, der er utroligt modstandsdygtig mod slid. Hætten kan skrues af og bruges som kop, hvilket gør den ideel til vandreture.

DKK kr. 335,00
Sigg Gemstone IBT - thermal flask - obsidian - Size 8.7 cm - Height 29.3 cm - 1.1 L
4.5
DKK kr. 338,00
kr. 338,00
Sigg Gemstone IBT - Termisk flaske - Størrelse 8.7 cm - Højde 29.3 cm - 1.1 L - obsidian
DKK kr. 344,00
IBT Obsidian termokande 1,1 L Sort
DKK kr. 349,00
Sigg - Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sort)
5
DKK kr. 374,00
Sigg Gemstone IBT - termisk flaske - obsidian - Størrelse 8.7 cm - Højde 29.3 cm - 1.1 L
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiggEAN: 7610465873601 Varenummer (SKU): 8757802119069115 Kategorier: ,

Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sort)

Leder du efter nyt Sigg grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sort) fra producenten Sigg måske det helt rigtige for dig. Med Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sort) er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sort) i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Sigg – Gemstone IBT termoflaske 1,1L (Sort) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7610465873601