Sigg – Madkasse Plus L (Grøn)

Madkasse Plus fra Sigg er et design, der er perfekt til både hverdag og friluftsture. Denne madkasse i grøn farve er lavet af holdbart materiale, så den kan modstå alle ture, du tager. Den er desuden stilfuld og præsentabel, så du kan tage den med på arbejde. Med denne madkasse kan du nemt tage din mad med ud i naturen og nyde et godt måltid, når det passer dig.

SIGG Metal Food Box Plus Large, green - Madlaving
5
SIGG Plus L, Frokostbeholder, Voksen, Grøn, Aluminium, Monokromatisk, Rektangulær
4.5
Sigg - Madkasse Plus L (Grøn)
5
SIGG Plus L, Frokostbeholder, Voksen, Grøn, Aluminium, Monokromatisk, Rektangulær
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sigg
EAN: 7610465869826
Varenummer (SKU): 8757802119069306 Kategori:

Sigg – Madkasse Plus L (Grøn)

Er du på udkig efter nyt Sigg grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Sigg – Madkasse Plus L (Grøn) fra producenten Sigg måske det helt rigtige for dig. Med Sigg – Madkasse Plus L (Grøn) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Sigg – Madkasse Plus L (Grøn) i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Sigg – Madkasse Plus L (Grøn) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7610465869826