Sigg – Madkasse Plus S (Grøn)

Madkasse Plus fra Sigg er udstyret med en holdbar konstruktion og et stilfuldt design, der gør den perfekt til både hverdag og friluftsture. Den er designet med et dobbeltlåg og et robust greb, der giver let og bekvem transport. Denne madkasse er lavet i Grøn farve og er ideel til at opbevare og transportere mad, snacks og drikkevarer med stil. Denne madkasse fra Sigg er sikker, holdbar og stilfuld, så du kan tage maden med på arbejde eller ud i naturen, og nyde den, når det passer dig.

Sigg - Madkasse Plus S (Grøn)
5
Plus S Frokostbeholder Aluminium Grøn 1 stk, Lunch-Box
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sigg
EAN: 7610465869734
Varenummer (SKU): 8757802119069273 Kategori:

Sigg – Madkasse Plus S (Grøn)

Leder du efter nyt Sigg grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Sigg – Madkasse Plus S (Grøn) fra brandet Sigg øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Sigg – Madkasse Plus S (Grøn) er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Sigg – Madkasse Plus S (Grøn) i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Sigg – Madkasse Plus S (Grøn) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7610465869734