Sigg – Traveller drikkedunk 1L (Blå)

Sigg Traveller-drikkedunken 1L (Blå) er det perfekte valg for rejsende, der ønsker en forfriskende drik, når de er på farten. Flasken er lavet af 100% genanvendeligt aluminium, som er både let og holdbart. Den indvendige belægning er resistent over for smagsændringer og nedbrydning og sikrer, at du har en frisk smag. Den skridsikre base gør det muligt at placere flasken stabil og sikkert på enhver overflade og den ergonomiske design gør den let at håndtere. Sigg Traveller-drikkedunk 1L (Blå) er den perfekte løsning til rejsende, der ønsker en forfriskende og smagfuld drik på farten.

Sigg - Traveller drikkedunk 1L (Blå)
5
Sigg Water Bottle Traveller 1 L, dark blue - Drikkeflasker /-dunk
5
1.0 L Traveller 1000 ml Blå, Drikkedunk
Sigg Traveller - drikkedunk - mørkeblå - 1 L
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sigg
EAN: 7610465753330
Varenummer (SKU): 8757802119069245 Kategorier: ,

Sigg – Traveller drikkedunk 1L (Blå)

Leder du efter nyt Drikkedunke grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Sigg – Traveller drikkedunk 1L (Blå) fra producenten Sigg øjensynligt det helt rette til dig. Med Sigg – Traveller drikkedunk 1L (Blå) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Sigg – Traveller drikkedunk 1L (Blå) i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Sigg – Traveller drikkedunk 1L (Blå) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7610465753330