Silva – Dry Bag R-PET 12L

Silva R-PET tørposerne er skabt med det miljøvenlige fokus for øje. De er lavet af et letvægts, holdbart og 100% genbrugsmateriale, der er designet for at tilbyde dig den bedste kvalitet og komfort. De er vandtætte og robuste, og deres slidstærke og lette materiale gør dem ideelle til alle slags aktiviteter, såsom vandreture, kajakture, campingture, festivaler og meget mere. Med deres tætte og slidstærke lynlås, kan du være sikker på, at dine ejendele vil være beskyttet mod støv, vand og andre elementer – uanset hvor du tager dem hen. Silva R-PET tørposerne er det perfekte eksempel på miljøvenlig, holdbar og funktionel bagage til alle dine udendørs eventyr.

Silva dry bag r.pet 12l
Silva - Dry Bag R-PET 12L
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860200168
Varenummer (SKU): 8757800200258540 Kategori:

Silva – Dry Bag R-PET 12L

Leder du efter nyt Dry bags grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Silva – Dry Bag R-PET 12L fra brandet Silva øjensynligt det helt rette for dig. Med Silva – Dry Bag R-PET 12L er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Silva – Dry Bag R-PET 12L i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Silva – Dry Bag R-PET 12L på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318860200168