Silva – Dry Bag TPU-V 24L

Silva – Tørposen TPU-V 24L er det mest robuste produkt i Silva’s sortiment. Den er udstyret med en indbygget komprimeringsventil, som giver dig mulighed for at udnytte pladsen fuldt ud. Drej blot ventilen, tryk tørposen sammen for at lade luften ud, luk ventilen og du har en kompakt pakke, der passer ind i din taske. Med Silva – Dry Bag TPU-V 24L kan du let holde dine ejendele sikre og tørre under enhver aktivitet.

Silva TPU-V 24 L Drybag
4.5
Silva - Dry Bag TPU-V 24L
5
Silva Dry Bag Tpu-v 24l - Drybag
3.5
Silva Dry Bag Tpu-v 24l - Drybag
4
Silva Dry Bag Tpu-v 24l - Drybag
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860200236
Varenummer (SKU): 8757800200258641 Kategori:

Silva – Dry Bag TPU-V 24L

Leder du efter nyt Dry bags udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Silva – Dry Bag TPU-V 24L fra producenten Silva måske det helt rette til dig. Med Silva – Dry Bag TPU-V 24L er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Silva – Dry Bag TPU-V 24L i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Silva – Dry Bag TPU-V 24L online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318860200236