Silva – Dry Bag TPU-V 36L

Silva – Dry Bag TPU-V 36L er perfekt til aktiviteter, hvor du har brug for dit udstyr til at forblive tørt. TPU-V serien er Silvas mest holdbare tørposer, der er udstyret med en indbygget kompressionsventil for at optimere pakkepladsen. Bare drej ventilen, klem posen for at slippe luften ud, luk ventilen og du har en kompakt taske, der er nemmere at passe ind i din kuffert. Denne tørpose er lavet af kraftigt TPU-vandtæt materiale og er designet til at modstå selv de hårdeste vejrforhold. Komplet med en fleksibel skulderrem og et stort håndtag, der gør det nemt at bære. Silva – Dry Bag TPU-V 36L er den perfekte måde at holde dine ting tørre og i sikkerhed.

Silva Dry Bag Tpu-v 36l - Drybag
3.5
Silva Dry Bag Tpu-v 36l - Drybag
4
Silva Dry Bag Tpu-v 36l - Drybag
Silva TPU-V 36 L Drybag
4.5
Silva - Dry Bag TPU-V 36L
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860200243
Varenummer (SKU): 8757800200258645 Kategori:

Silva – Dry Bag TPU-V 36L

Leder du efter nyt Dry bags grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Silva – Dry Bag TPU-V 36L fra producenten Silva måske det helt rette for dig. Med Silva – Dry Bag TPU-V 36L er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Silva – Dry Bag TPU-V 36L i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Silva – Dry Bag TPU-V 36L online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318860200243