Silva – Dry Bag TPU-V 48L

Silva – TPU-V 48L drybag er designet til at beskytte dine ejendele mod vand og fugt. Den er lavet af et meget holdbart materiale, og har en indbygget kompressionsventil, som gør det muligt at minimere pakkepladsen. Du skal blot dreje ventilen, klemme posen for at slippe luften ud og lukke den igen, så du får en kompakt taske, der passer let ind i din kuffert. Med denne tørpose fra Silva kan du derfor trygt og sikkert tage dine ejendele med på dine rejser.

Silva TPU-V 48 L Drybag
4.5
Silva - Dry Bag TPU-V 48L
5
Silva Dry Bag Tpu-v 48l - Drybag
3.5
Silva Dry Bag Tpu-v 48l - Drybag
4
Silva Dry Bag Tpu-v 48l - Drybag
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860200250
Varenummer (SKU): 8757800200259431 Kategori:

Silva – Dry Bag TPU-V 48L

Leder du efter nyt Dry bags grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Silva – Dry Bag TPU-V 48L fra brandet Silva måske det helt rigtige for dig. Med Silva – Dry Bag TPU-V 48L er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Silva – Dry Bag TPU-V 48L i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Silva – Dry Bag TPU-V 48L på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318860200250