Silva – Dry Bag TPU-V 6L

Silva – Dry Bag TPU-V 6L er den ultimative tørpose til eventyr på land og vand. Den er lavet af et TPU-V harpiks, der er ekstremt slidstærkt, og har en indbygget kompressionsventil, som gør det muligt for dig at optimere pladsen i din taske. Bare drej ventilen, klem posen for at slippe luften ud, luk ventilen og du har en kompakt taske, der er nem at pakke ned. Silva’s Dry Bag TPU-V er et must-have for alle, der leder efter et længerevarende løsning til deres vandaktiviteter.

Silva TPU-V 6 L Drybag
4.5
Silva - Dry Bag TPU-V 6L
5
Silva Dry Bag Tpu-v 6l - Drybag
3.5
Silva Dry Bag Tpu-v 6l - Drybag
4
Silva Dry Bag Tpu-v 6l - Drybag
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860200212
Varenummer (SKU): 8757800200258609 Kategori:

Silva – Dry Bag TPU-V 6L

Er du på udkig efter nyt Dry bags grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Silva – Dry Bag TPU-V 6L fra producenten Silva måske det helt rette for dig. Med Silva – Dry Bag TPU-V 6L er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Silva – Dry Bag TPU-V 6L i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Silva – Dry Bag TPU-V 6L online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318860200212