Silva – Trekking 3Z (Blå)

Silva trekkingstaven er et must-have for alle, som ønsker at tage på lange eller korte trekkingture. Denne stang giver dig mulighed for at spare energi og bruges som støtte, når du hopper over vandløb og til at holde grene væk fra dit ansigt. Denne 3Z-model i blå er ergonomisk designet og let at håndtere. Med Silva kan du få den bedste nødration og energi på dine vandreture.

Silva Trekking 3Z Vandrestave - 2 stk.
4.5
Silva Vandrestave 3Z Blå
4.5
Silva - Trekking 3Z (Blå)
5
Trekking 3Z
3.5
Trekking 3Z
4
Trekking 3Z
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860192920
Varenummer (SKU): 8757800200223790 Kategori:

Silva – Trekking 3Z (Blå)

Leder du efter nyt Energi & nødration udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Silva – Trekking 3Z (Blå) fra producenten Silva øjensynligt det helt rette til dig. Med Silva – Trekking 3Z (Blå) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Silva – Trekking 3Z (Blå) i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Silva – Trekking 3Z (Blå) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318860192920