SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew

SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew er lavet af økologisk merinould i USA, der giver sokken en varm og behagelig fornemmelse. Den ekstra tykke isolerende lag giver øget beskyttelse mod kulden og gør denne sok perfekt til arbejde, vandring eg friluftslivet i det kolde efterår. Den har en lav profil pasform, der giver god komfort, og de støttende elastiske striber giver bedre pasform og god holdbarhed. Den er yderst åndbar og føles ikke tung. Med SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew er du sikker på at holde varmen på de koldeste dage.

DKK kr. 188,00
SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SmartWoolEAN: 1213000842450 Varenummer (SKU): 5776101096206129 Kategori:

SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew

Er du på udkig efter nyt Vandresokker udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew fra producenten SmartWool måske det helt rigtige til dig. Med SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx SmartWool Classic Mountaineer Max Tall Crew på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

1213000842450